Werken bij

Help jij mee het basisonderwijs weer een stap verder te brengen? Wij gaan ertegenaan en hebben ruimte voor leerkrachten, pabostudenten èn HBO’ers en MBO’ers die door ons tot leerkracht opgeleid willen worden.

SchOOL wil een goed werkgever zijn die voor alle medewerkers een positief (leer)klimaat schept waarin eigen verantwoordelijkheid persoonlijke groei en continue dialoog over het vak tussen en met professionals belangrijk zijn. Het zijn ingrediënten voor meer werkgeluk en daarmee voor het boeien en binden van mensen. Het is onze ambitie om een hoog niveau van vakmanschap binnen de organisatie te ontwikkelen en te onderhouden. Wij sporen talenten op en ontwikkelen deze. Wij willen dat leidinggevenden binnen SchOOL ontwikkeling mogelijk maken en zelf ook continu in ontwikkeling zijn.

Groei jij met ons mee? Je vindt hier de beschikbare vacatures op onze scholen of op bestuursniveau. Solliciteren doe je door te mailen naar de betreffende schooldirecteur, zie hiervoor het mailadres in de uitgebreide vacaturetekst, of bij een open sollicitatie naar eenbaan@stichtingschool.nl.

Voor meer onderwijsvacatures in Flevoland kun je een kijkje nemen op de website van Flevowijs, een online vacatureregister.

De Boeier zoekt een onderwijsassistent (0,6 fte)
OBS De Triangel zoekt een groepsleerkracht (groep i.o.)
Dalton IKC De Tjalk zoekt een leerkracht voor groep 4 (0,4 fte)
OBS De Optimist zoekt een leerkracht voor groep 7
OBS De Tjotter zoekt een Intern Begeleider (0,7 fte)
OBS De Tjotter zoekt een groepsleerkracht voor groep 1/2 (0,6 fte)
De Zevenster zoekt een leerkracht voor de SO groep Groen (10-12 jaar) - 0,4 fte
ZMLK De Zevenster zoekt een directeur (0,8 fte - 1,0 fte)
OBS De Boeier zoekt leerkracht voor groep 8 (0,6 fte)
De Zevenster zoekt een gedragsdeskundige
OBS De Triangel zoekt een groepsleerkracht voor de middenbouw (0,4 fte - 0,6 fte)
OBS De Vuurtoren zoekt een leerkracht voor de bovenbouw (0,8 fte - 1,0fte)
Stichting SchOOL is op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor de Flevopool

 

Tijd voor een stap? Nog op zoek naar een leuke plek? Wil je (nog) even niet op één vaste plek werken maar ingezet worden op verschillende scholen dan is dit misschien wel een hele mooie kans. 

Starters (PABO diploma/volgt PABO opleiding/Ad pep diploma)

Je hebt je Pabo diploma of doet de Pabo, hebt al een Ad pep diploma of volgt deze opleiding dan treden we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden voor een maatwerktraject. 

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn binnen onze Stichting? Stuur je CV en motivatie naar eenbaan@stichtingschool.nl  

SchOOL zoekt leerkrachten

Samen met jou zoeken we de plek die het beste bij jou past!

Ben jij leerkracht en wil je werken voor het openbaar basisonderwijs in Lelystad, maar zie je nog geen passende vacature?
SchOOL is het overkoepelend orgaan van 20 openbare basisscholen waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor (voortgezet) speciaal onderwijs.

De missie van SchOOL is: ‘Samen laten wij je groeien'

SchOOL biedt haar leerlingen optimale startkansen voor de maatschappij van de toekomst. Leerlingen kunnen hun talenten optimaal ontplooien en zich toerusten met vaardigheden die de 21ste eeuw van ze vraagt. Daarom ontwikkelt iedere school zich tot een leergemeenschap waar medewerkers samen met ouders en samenwerkingspartners zorgen voor doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen, binnen- en buitenschoolse arrangementen en kindnabije passende zorg. Een uitdagende leer- en werkomgeving met doorgaande carrièrelijnen, een mix van functies en specialisaties zet onze medewerkers in hun kracht.

Wil jij samen met ons groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat bieden wij:
Een keuze tussen meerdere scholen binnen één stichting.
Een prettige werksfeer.
Begeleiding voor startende leerkrachten.
Ontwikkeling en groei.
Moderne leermiddelen voor betere resultaten zoals digitale schoolborden en chromebooks.
Coördinerende rollen.
Vakleerkrachten verzorgen het bewegingsonderwijs.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: eenbaan@stichtingschool.nl
De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO.

Groei mee!